Предотвратен е терористичен акт в православен храм в Крим, подготвян от

...
Предотвратен е терористичен акт в православен храм в Крим, подготвян от
Коментари Харесай

Русия обяви, че е предотвратила атентат в църква в Крим

Предотвратен е терористичен акт в православен храм в Крим, подготвян от последователи на украинската организация " Десен бранш ", пише DarikNews.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 646
Това заяви пресслужбата на съветската Федерална работа за сигурност (ФСС), предадоха РИА Новости и ТАСС. " Десен бранш " е неразрешена в Русия като националистическо и екстремистко съдружие. 

Според известието са задържани шестима съветски жители, които са се готвели да задействат самоделно взривно устройство в православна черква на анексирания от Москва полуостров " за заплашване на популацията ".

В гаража на един от арестуваните са открити компоненти за правене на взривно устройство с поразяващи детайли и експлозиви, както и преписка по отношение на подготвяния атентат, потвърждаваща съгласно ФСС, че групата е пропагандирала радикална идеология посредством Интернет.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 646  Украйна афишира изключително състояние Украйна афишира изключително състояние  Словенският министър председател ще посети Украйна на следващия ден Словенският министър председател ще посети Украйна на следващия ден  Канада разгласи стопански наказания против Русия и изпраща спомагателни военни сили в Източна Европа Канада разгласи стопански наказания против Русия и изпраща спомагателни военни сили в Източна Европа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР